[:nl]Geboorte: Jona[:en]Birth: Jona[:]

[:nl]Op 16 november om 02:45 hebben Julia en Tsjalle Kok-de Calonne een tweede zoon gekregen. Zijn naam is Jona Merijn. Het hele gezin maakt het goed. Julia, Tsjalle en Levi: van harte gefeliciteerd met jullie zoon en broertje! Mocht je een kaartje willen sturen, neem dan contact op voor het adres.
[:en]On the 16th of November at 02:45 am Julia and Tsjalle Kok-de Calonne received a second son. His name is Jona Merijn. The whole family is doing well. Julia, Tsjalle and Levi: congratulations on the birth of your son and baby brother! If you want to send a card or something, contact me for the address.
[:]

Reacties

reacties

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *