[:nl]Geboorte: Morgan[:en]Birth: Morgan[:]

[:nl]Escondido (Californië, VS). Vandaag, op 30 december, om 09:31 is Bonnie de Calonne-Vaughan bevallen van een dochter. Haar naam is Morgan Delanie. Ze weegt iets meer dan 8 pond en is zo’n 51 cm lang. Zowel het nieuwe lid van het gezin De Calonne-Vaughan als haar moeder maken het goed. Voor meer informatie en om een bericht achter te laten kun je terecht op Bonnie’s of Nicholas’ Facebook.
[:en]Escondido (California, USA). On the 30th of December at 09:31am Bonnie de Calonne-Vaughan gave birth to a daughter. Her name is Morgan Delanie. She weighs 8lbs 8oz and is 20 inches tall. Both the new member of the De Calonne-Vaughan family and her mother are doing well. You could check out Bonnie’s or Nicholas’ Facebook for more information and to leave a message.[:]

Reacties

reacties

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *