Registratie loont

Om privacyredenen zijn gegevens over nog levende personen in het genealogie-gedeelte alleen te zien voor mensen die geregistreerd en ingelogd zijn.

Volgens de statistiekenpagina bevat de database nu 4416 personen, waarvan er 953 nog in leven zijn. Meer dan 20% van de personen kun je dus niet zien zonder account. Dat geldt ook voor meer dan 400 documenten (geboortekaartjes, (t)rouwkaarten etc.), bijna 600 foto’s en tegen de 400 krantenknipsels.

Dus: wil je weten wie je (verre) neven, nichten, ooms, tantes en oudooms en -tantes zijn? Wil je foto’s, geboortekaartjes, krantenknipsels van en over hen zien? Weten wanneer ze jarig zijn, of een jubileum vieren? Wil je weten hoe de lijn vanaf jou naar de zeventiende eeuw loopt? Wil je een bijdrage leveren aan het up-to-date houden van de stamboom? Dan zul je je moeten registreren en moeten inloggen.

Registreren duurt nog geen minuut. Na registratie moet je account om veiligheidsredenen worden goedgekeurd door een beheerder. Alleen accounts van familieleden van één (of meerdere) van de onderzochte families krijgen toegang tot gegevens van levende personen.

De op dit moment onderzochte families zijn: (De) Calonne, Van den Akker, Schievink, Hendriks, Berghuis, alle 12 oorspronkelijke families van Depok, Indonesië en diverse andere verwante families. Kijk hier voor een overzicht.

Registreer je via de link bovenaan het scherm, of klik gewoon even hier.

Reacties

reacties

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *