[:nl]Nieuwe website[:en]New website[:]

[:nl]Gisteravond is de nieuwe De Calonne website in de lucht gegaan.

Hoewel de oude website er op zich nog prima uitzag, was ‘ie aan de achterkant behoorlijk verouderd. Omdat er geen goede verbinding mogelijk was tussen de nieuwste Joomla-versies en de nieuwste versies van genealogie-software TNG, zaten we vast aan oudere (en dus onveiligere) versies.

Voor de integratie tussen de nieuwste versies van WordPress (3.5.1.) en TNG (9.1.1) bestaan wel up-to-date oplossingen. Deze zijn in samenwerking met de maker van TNG zelf ontwikkeld. Door de overstap naar WordPress kunnen we dus gebruik blijven maken van alle huidige en toekomstige, verbeterde en veiligere, versies van de software.
Er zullen hier en daar nog wat zaken haperen, maar het overgrote deel werkt nu goed.

Voel je vrij om artikelen te delen of er commentaar op te geven via de nieuwe Facebook-opties!

We starten met een schone lei; alle accounts van de vorige website (waaronder veel spam-accounts) zijn verwijderd. Je zult dus voor deze website een nieuw account moeten aanmaken. Voordat je het account kunt gebruiken, moet ‘ie worden goedgekeurd door een beheerder.[:en]Yesterday the new De Calonne website went live!

Although the old website still looked good, it was very outdated on the back end. We had to use old (thus more unstable) versions of Joomla and genealogy software TNG, because there isn’t a good bridge between the two for the newer versions.

There are good and up-to-date solutions for integrating the newest versions of WordPress (3.5.1.) and TNG (9.1.1). Those solutions are developed in cooperation with the TNG creator himself. So by switching to WordPress, we can use all the current and future versions of the software (and thus: improved and safer).
There might be some bugs here and there, but most of the website is already working good.

Feel free to share articles and comment on them, using the new Facebook features!

We’re having a fresh start; all users of the old website were deleted (a lot of them were spam accounts). So, you will have to create a new user for this website. After registration, your account will have to be reviewed and approved by an admin before you can use it.[:]

Reacties

reacties

Dit bericht is geplaatst in De Calonne, Website. Bookmark de permalink.

4 reacties op [:nl]Nieuwe website[:en]New website[:]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *