Nieuwe website Indische Genealogische Vereniging

Op 2 juni 2013 is onze eigen Dennis de Calonne toegetreden tot het bestuur van de Indische Genealogische Vereniging (IGV). Hij zal zich onder andere bezig houden met het beheer en de doorontwikkeling van de gloednieuwe website van de IGV.

De IGV is een Nederlandse vereniging voor Indische familiegeschiedenis. Veel leden hebben zelf Indische roots. Maar, iedereen die geïnteresseerd is in Indische familiegeschiedenis kan er terecht, ongeacht de roots.

Er worden door de leden actief bronnen ontsloten en genealogieën beschreven, die dan weer door de vereniging worden uitgegeven. Een gezaghebbende uitgave van de IGV is “De Indische Navorscher”. Leden krijgen gratis het genealogisch jaarboek, hoge kortingen op de andere publicaties (zoals de bronnenpublicaties), tweemaal per jaar de IGV-info en toegang tot de besloten gedeelten van de website. Eenmaal per jaar is de algemene ledenvergadering, die altijd wordt gecombineerd met een ledencontactdag, lezingen en wordt afgesloten met een Indische rijsttafel.

Het nieuwe IGV-forum biedt ruimte aan leden èn niet-leden om informatie uit te wisselen over Indische families.

Reacties

reacties

Dit bericht is geplaatst in De Calonne. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *